LVI-palvelut

Yritykset, jotka tarjoavat palveluja kiinteistön lämmitykseen, viemäröintiin ja ilmanvaihtoon liittyen.

Uusimmat artikkelit

5.5.2022

CERVI

Ilmanvaihto kuntoon.
Parannamme elämänlaatua parantamalla sisäilmanlaatua

4.5.2022

Oras Oy

Oras tekee vedenkäytöstä älykästä, mukavaa, turvallista ja kestävää niin ihmisille, yrityksille, yhteiskunnalle kuin ympäristöllekin.

4.5.2022

Eerola-Yhtiöt Oy

Viemärihuollon asiantuntija

4.5.2022

Bauer Solutions Oy

Bauer-vedenkäsittelylaitteen käyttö lämmitys- ja käyttövesijärjestelmissä vähentää energiankulutusta, poistaa jo muodostuneita sakkakerrostumia ja minimoi korroosion.
Bauer-vedenkäsittelylaite soveltuu käytettäväksi kaikille putkimateriaaleille uusissa ja vanhoissa käyttökohteissa, kuten asuin- ja liikekiinteistöissä, kouluissa, sairaaloissa, suurkeittiöissä ja teollisuuslaitoksissa.

2.5.2022

Picote

Viemäriremonttien vallankumous vauhdissa
Monipuolisen innovaation nimeen vannova suomalainen Picote on sukitusteknologian globaali edelläkävijä

2.5.2022

Suodatinmestarit

Suodatinmestarit on 2009 perustettu sisäilman puhdistukseen ja ilmansuodattimiin erikoistunut ketterä ja kasvava yhtiö, joka tunnetaan hyvästä laadusta ja edullisista suodattimista. Pidämme huolta ilman puhtaudesta niin kodeissa kuin työpaikoillakin. Hyvin toimivasta ilmanvaihdosta nauttivat niin ihmiset kuin kiinteistötkin.

2.5.2022

Leo Maaskola Oy

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, RAU-suunnittelu, Rakennesuunnittelu, Talotekninen- ja rakennevalvonta, Projektinjohto, Energia- ja elinkaarisuunnittelu, Hiilijalanjälkilaskenta