Kiinteistön talotekniikka

Yritykset, jotka tarjoavat taloyhtiölle taloteknisiä palveluja.

Uusimmat artikkelit

14.11.2022

17.5.2022

Vantaan Energia

Elämäsi paras energiapäätös

4.5.2022

Smartvatten

Smartvatten on kasvava vuonna 2013 perustettu Pohjois-Euroopan johtava vesitehokkuusteknologian toimittaja. Kehitämme, valmistamme ja myymme kiinteistöalalle ja vesilaitossektorille tuotteita ja palveluita, jotka kattavat veden koko kiertokulun. Luomme vesitehokkaan tulevaisuuden, jossa puhdasta vettä arvostetaan ja sen vastuulliseen käyttöön pyritään jatkuvasti ja kaikkialla maailmassa.

4.5.2022

Talopesulat

Täydellinen kiinteistöpesulakoneohjelma

4.5.2022

Oras Oy

Oras tekee vedenkäytöstä älykästä, mukavaa, turvallista ja kestävää niin ihmisille, yrityksille, yhteiskunnalle kuin ympäristöllekin.

4.5.2022

Abloy Oy

Turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä

4.5.2022

Bauer Solutions Oy

Bauer-vedenkäsittelylaitteen käyttö lämmitys- ja käyttövesijärjestelmissä vähentää energiankulutusta, poistaa jo muodostuneita sakkakerrostumia ja minimoi korroosion.
Bauer-vedenkäsittelylaite soveltuu käytettäväksi kaikille putkimateriaaleille uusissa ja vanhoissa käyttökohteissa, kuten asuin- ja liikekiinteistöissä, kouluissa, sairaaloissa, suurkeittiöissä ja teollisuuslaitoksissa.

2.5.2022

Fortum

Tarjoamme yritysten, taloyh­tiöiden ja kuntien käyttöön laajan valikoiman energia-alan palve­luita: sähköä, lämpöä ja jäähdy­tystä sekä uuden­laisia ratkaisuja asumisen ja kierrä­tyksen piiristä

2.5.2022

Helen

Löydä teidän taloyhtiöllenne sopivin lämmitysratkaisu
Helen tuo tulevaisuuden lämmitysratkaisut jokaisen taloyhtiön ulottuville. Löydetään yhdessä juuri teidän taloyhtiöllenne sopivin lämmitysratkaisu, olipa se sitten kaukolämpö, maalämpö tai jokin energiatehokkuutta parantava lisäratkaisu.

2.5.2022

WiredScore

WiredScore assesses, certifies and improves digital connectivity and smart technology in homes and offices on a global scale.

Digital connectivity is vital to the way we live and work, which is why WiredScore’s mission is to make the world’s buildings smarter and better connected, to enable a more collaborative, innovative and dynamic future.

2.5.2022

Virel Yhtiöt

VIREL YHTIÖT on Uudellamaalla toimiva talotekniikka-alan asiantuntijayritys. Meiltä saa kaikki talotekniikkapalvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon. Virel Yhtiöt muodostuvat Sähkö-Virel Oy ja LVI-Virel Oy:sta.

2.5.2022

Lounea

Lounea luo alueille elinvoimaa, yrityksille tehoa toimintaan ja ihmisille iloa elämään. Tarjoamme parasta paikallista palvelua ja olemme toimialueellamme aidosti ja vastuullisesti läsnä ja osa paikallisyhteisöjä. Olemme Suomen 4.