Puutarha- ja viherala tapaa Lepaalla elokuussa

Lepaalla tavataan taas.

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattinäyttely Lepaa järjestetään 15.–17. elokuuta 2019 Lepaalla Hattulassa. Näyttely on avoinna torstaista perjantaihin klo 10–17 ja lauantaina 10–16. Luvassa on juhlanäyttely, sillä näyttelyn järjestäjä Kauppapuutarhaliitto ry täyttää 100 vuotta.

Näyttely järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön  kartanomaisemissa. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti sekä Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaitsee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta Pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä.

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka ja vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa. Varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat! Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan.

Lepaalla kohtaavat puutarha- ja viheralan kaikki sektorit kiinteistönhoidon ja maanrakennuksen ammattilaiset: esimerkiksi kasvihuoneyrittäjät, marjan- ja vihannestenviljelijät, taimistoviljelijät, puutarhakauppiaat, kaupunkien, kuntien ja seurakuntien viherväki ja golfkentänhoitajat sekä alan urakoitsijat. Mukaan mahtuu myös maanviljelijöitä, kotipuutarhureita, alan opiskelijoita, tutkijoita ja viranomaisia.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti