Saint-Gobain puhallusvillaa.fi

YIT käynnistää yt-neuvottelut

Kuvituskuva
Certego 7.12.2018-6.1.2019

YIT:n ja Lemminkäisen yhdistyivät YIT:ksi 1.2.2018. Konsernin liiketoimintoja suunnitellaan yhdistyneen yhtiön tarpeita vastaaviksi. Uudelleenorganisoitumisen tavoitteena on luoda yhdistyneelle yhtiölle liiketoimintamalli, jonka tukemana YIT voi kasvaa Pohjois-Euroopan johtavaksi kaupunkikehittäjäksi ja tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempia palveluita ja ratkaisuja niin asunto-, toimitila- ja korjausrakentamiseen kuin infrarakentamiseen sekä päällystämiseen.

”Tiiviin yhdistymissuunnittelun jälkeen haluamme rakentaa mahdollisimman nopeasti eheän, yhtenäisen organisaation ja yrityskulttuurin, jossa henkilöstömme pystyy tehokkaasti palvelemaan asiakkaitamme parhaita toimintatapojamme hyödyntäen”, sanoo YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas.

Mahdollinen päällekkäisyyksistä ja tehostamisesta johtuva vähentämistarve on korkeintaan 460 henkilöä. Suunnitellut muutokset koskevat arviolta eniten Suomen ja Venäjän liiketoimintoja.

Suomessa YIT aloittaa yhteistoimintaneuvottelut liittyen mahdollisiin organisaatio-, yhtiörakenne- ja tehtävämuutoksiin sekä henkilöstöä koskevien ehtojen ja etujen yhdenmukaistamiseen. Suomessa vähentämistarve on korkeintaan 240 henkilöä ja se ei kohdistu työmailla tuotantotehtävissä työskenteleviin toimihenkilöihin ja työntekijöihin. Mahdolliset toimenpiteet toteutetaan alustavan arvion mukaan vuoden 2018 aikana.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää