Suomi 100 Vastuunjako 40 vuotta

Blogit

Vuonna 2017 silmään ja mieleen sattunutta

Päättymässä olevan vuoden 2017 aikana on tapahtunut monenlaista kiinteistöalaan liittyvää.

Lue lisää

Kaiken maailman isännöintiä

Suomalainen asunto-osakeyhtiö on omaleimainen. Muualla omistusasunto kerrostaloissakin on yleensä erillinen kiinteistö tai talo kuuluu isolle yhtiölle, jonka osakkaita asukkaat ovat.

Lue lisää

Kiinteistöjen verottaminen ja järki

Voisivatko kiinteistö- ja isännöintialan edusjärjestöt, Suomen Kiinteistöliitto ja Suomen Isännöintiliitto eturintamassa, nostaa omassa toiminnassaan sekä jäsenistössään kiinteistöverotuksen merkityksen entistä voimakkaammin esille, ja laittaa stopin kiristyshankkeille.

Lue lisää

Maailman ja Suomen menoa sekä verkostoitumista

Verkostoituminen ja ”hyvä veli tai sisko” verkostot ovat eri asia. Ensin mainitun olen kokenut entistä tärkeämmäksi. Maailmankuvan moniarvoisempi muodostaminen, asioiden punnitseminen eri näkökulmista, syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen, ne auttavat jäsentämään elämäämme, ollen tae parempaan päätöksentekoon.

Lue lisää

Asuntopolitiikka epäonnistunut – Kuntavaaleissa kannattaa äänestää

Nyt on aika niin maan hallituksen, eduskunnan, asuntopolitiikasta vastaavien virkamiesten ja useiden kuntien poliittisten päättäjien ja virkamiesten myöntää selkeästi että pieleen on mennyt.

Lue lisää

Suomen Kiinteistöliitto 110 vuotta – Kansan osake, suomalaisen asunto-osakeyhtiön vaiheet -kirja kannattaa lukea

Olen usein pohtinut asunto-osakeyhtiöjärjestelmämme, joka sinällään on poikkeuksellinen niin Euroopan kuin maailmankin mittakaavassa, merkitystä kansantaloutemme kehittymiseen.

Lue lisää

Sivu 1 / 1

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti