Saint-Gobain puhallusvillaa.fi

Blogit

Harari, Kiina, työmarkkinat ja eduskuntavaalit sekä kiinteistöverotus

Kiinasta ja kansainvälisistä ympyröistä minulle rakkaaseen kotimaahani eli Suomeen palattuani todella säpsähdin sitä, millaisista asioista meillä julkisuudessa kinataan taas.

Lue lisää

Isännöintialalla muutosten tuulia …

Suomen Kiinteistöliiton viimeksi pidetyssä liittokokouksessa se alkoi. Ja jatkui nyt Suomen Isännöintiliiton liittokokouksessa 11.9. Lahdessa. Oikein ryminällä.

Lue lisää

Isännöinnin hinnoista asuntojen arvoihin

Lähtökohtaisesti isännöitsijä on hoitamansa taloyhtiön toimitusjohtaja, jolla on yleensä vielä oma isännöitsijätoimiston ammattilaisorganisaatio takanaan.

Lue lisää

Verotuksen dilemma

Suomi on aikamoinen verottaja. Tämän voimme havaita kaikissa kansainvälisissä vertailuissa. Korkeaa verotustamme perustellaan hyvinvointivaltiolla.

Lue lisää

Historiasta nykyaikaan

Olemme muutamassa vuosikymmenessä tulleet Suomessa suljetuista ja säännellyistä rahamarkkinoista avoimeen talouteen. Paluuta entiseen ei ole.

Lue lisää

Vuonna 2017 silmään ja mieleen sattunutta

Päättymässä olevan vuoden 2017 aikana on tapahtunut monenlaista kiinteistöalaan liittyvää.

Lue lisää

Kaiken maailman isännöintiä

Suomalainen asunto-osakeyhtiö on omaleimainen. Muualla omistusasunto kerrostaloissakin on yleensä erillinen kiinteistö tai talo kuuluu isolle yhtiölle, jonka osakkaita asukkaat ovat.

Lue lisää

Kiinteistöjen verottaminen ja järki

Voisivatko kiinteistö- ja isännöintialan edusjärjestöt, Suomen Kiinteistöliitto ja Suomen Isännöintiliitto eturintamassa, nostaa omassa toiminnassaan sekä jäsenistössään kiinteistöverotuksen merkityksen entistä voimakkaammin esille, ja laittaa stopin kiristyshankkeille.

Lue lisää

Maailman ja Suomen menoa sekä verkostoitumista

Verkostoituminen ja ”hyvä veli tai sisko” verkostot ovat eri asia. Ensin mainitun olen kokenut entistä tärkeämmäksi. Maailmankuvan moniarvoisempi muodostaminen, asioiden punnitseminen eri näkökulmista, syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen, ne auttavat jäsentämään elämäämme, ollen tae parempaan päätöksentekoon.

Lue lisää

Asuntopolitiikka epäonnistunut – Kuntavaaleissa kannattaa äänestää

Nyt on aika niin maan hallituksen, eduskunnan, asuntopolitiikasta vastaavien virkamiesten ja useiden kuntien poliittisten päättäjien ja virkamiesten myöntää selkeästi että pieleen on mennyt.

Lue lisää

Sivu 1 / 1

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää