Blogit

Viimeinen hetki!

Haluan otsikollani herättää taloyhtiöiden hallituksia aloittamaan 2025 vuonna toteutettavien remonttien suunnittelun HETI!

Lue lisää

Rauha maassa

Suomen kansallisomaisuus on hyvissä käsissä. Jokainen taloyhtiö hoitaa asiansa niin hyvin kuin osaa. Rauha maassa.

Lue lisää

Kaatuneet!

Hallitusten vastuu on informoida osakkaita ja asukkaita liukkauteen ja katolta putoavaan lumeen liittyvistä vaaroista ja vastuista.

Lue lisää

Tyhjää tilaa?

Liiketilojen markkinointi ja myynti näkyy printissä entistä vähemmän. Lienee niin, että tarjonta on siirtynyt verkkoon.

Lue lisää

Arvokas Arvoton Asunto

Arvo vie ajatukset moneen suuntaa. Tarkoittaako arvo hintaa, rahaa ja sijoituksen arvoa vai tunnetta, arvostusta ja nostalgiaa. Asunnon käyttöarvolla ja markkina-arvolla voi olla suuri käppi.

Lue lisää

Märkä uni

Olen hiukan ihmeissäni seurannut uutisointia, jossa aivan uutena ideana tuodaan esiin rakentamisen laatu. 60-vuotisen koulutaipaleeni aikana rakennusalan märkäkoulua ei ole saatu toimimaan.

Lue lisää

Asukkaan ja osakkaan kuluttajansuoja

Kuka vastaa asukkaan ja osakkaan kuluttajansuojasta? Taloyhtiön hallituksen tekemät päätökset ovat toki hallitusvastuun alaisia, mutta hallituksen päätöksentekokykykin voi olla joskus puutteellista.

Lue lisää

KKK kuntoon

Kunnallinen päätöksenteko on prosessi, jossa vaikutuksen voi tehdä monessa vaiheessa. Jos prosessin alkupää pettää, ei tuloksiakaan kannata odottaa.

Lue lisää

Hukkaan heitettyä aikaako?

On täysin käsittämätöntä, etteivät kaikki osakkeenomistajat ole kiinnostuneet sijoituksistaan. Vai onko niin, että taloyhtiöiden hallitukset hoitavat valtuutettuina asiat niin hyvin, ettei normiosakkaan kannata korvaansa lotkauttaa taloyhtiönsä asioihin.

Lue lisää

Faktaa vai Fiktiota

Keskitien kulkijat taittavat matkaansa turvallisesti, rauhallisesti ja huomaamatta.

Lue lisää

Sivu 1 / 1

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti