Blogit

ASREK – Kohti sähköistä asuntokauppaa

Viime vuosien aikana sähköistyminen sekä sähköiset tietokannat ovat syrjäyttäneet paperiset dokumentit ja tuoneet tehokkuutta tietojen saatavuuteen ja kattavuuteen.

Lue lisää

Onko nyt huono aika aloittaa asuntosijoittaminen?

Ollaanko jo kuplan huipulla vai vieläkö ehtii huumaan mukaan?

Lue lisää

Kaatuneet!

Hallitusten vastuu on informoida osakkaita ja asukkaita liukkauteen ja katolta putoavaan lumeen liittyvistä vaaroista ja vastuista.

Lue lisää

Rakennuttajan kätyri

Uudiskohteen ensimmäinen isännöitsijä saa aina kuulla olevansa rakennuttajan kätyri. Syytösten mukaan hän tekee parhaansa, että taloyhtiön mahdolliset rakennusvirheet painettaisiin villaisella saadakseen jatkossakin rakennuttajalta uusia isännöintiasiakkaita.

Lue lisää

Kaiken maailman isännöintiä

Suomalainen asunto-osakeyhtiö on omaleimainen. Muualla omistusasunto kerrostaloissakin on yleensä erillinen kiinteistö tai talo kuuluu isolle yhtiölle, jonka osakkaita asukkaat ovat.

Lue lisää

Heikko kunnossapito vaarantaa taloyhtiöissä jo asukkaiden pelastusturvallisuutta

Meille kaikille koti on lämmön ja turvallisuuden tyyssija. Turvallisuus on yksi perustarpeistamme ja siksi sitä tulee vaalia.

Lue lisää

Lainsäätäjät energiatehostamisen ihmemaassa

Kaukolämpöyhtiöt ovat käytännössä monopoliasemassa omalla alueellaan. Markkina-aseman kyseenalainen hyödyntäminen on viime vuosina ollut täysin energiayhtiöiden ja Energiateollisuus ry:n omissa käsissä.

Lue lisää

Energiaa talteen

Koska alamme nähdä ensimmäisiä akkuja kerrostaloissa, joihin voimme varata verkosta tai aurinkopaneelien kautta tulevaa sähköä?

Lue lisää

Mummojen kanssa kahvilla

Viimeisen parin vuoden aikana olen saanut tilaisuuden suunnitella ison määrän koteja ja muita tiloja seniori-ikäisille suomalaisille. Tämä on ollut hieno mahdollisuus oppia uutta.

Lue lisää

Tyhjää tilaa?

Liiketilojen markkinointi ja myynti näkyy printissä entistä vähemmän. Lienee niin, että tarjonta on siirtynyt verkkoon.

Lue lisää

Sivu 1 / 17

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti