Blogit

Kun yhtiökokous ei kiinnosta

Voiko hallitus onnitella itseään hyvin tehdystä työstä kun osakkaita ei yhtiökokokous kiinnosta?

Lue lisää

Maallikon iltapuhde on ammattilaisen leipätyö

Hallituksen on oltava mukana suunnittelussa, mutta ei liikaa. Aikataulujen vahtiminen, asioiden kaivelu ja muistuttelu kuuluvat projektipäällikölle, suunnittelusta vastaavalle tai isännöitsijälle.

Lue lisää

Vuokra-asumisen kallis tulevaisuus?

Kuinka moni kestää kovan korkojen nousun, kun puhutaan 5-10% välille nousevista koroista? Se nimittäin nostaa vuokria ja rakennettavien asuntojen hintoja.

Lue lisää

Euroopan kiharainen yhdentyminen eli kertokaa jotain uutta

De Gaullelle Iso-Britannia oli USA:n Troijan hevonen. Monet saarivaltiossa tunsivat helpotusta, kun Ranska torjui heidän hallituksensa hölmön hankkeen.

Lue lisää

Asukasmuutostöiden kirous ja autuus

Asukasmuutostöiden toteuttamismahdollisuudet ja hankaluudet perustuvat rakennushankkeen prosesseihin ja niiden sujuvuuteen.

Lue lisää

Sitoutuminen oman osaamisen kehittämiseen

Kiinteistöala nojaa vahvasti muiden alojen tavoin asiantuntijuuteen. Sen avulla yritykset saavuttavat tavoitteensa ja työntekijä varmistaa paikkansa uramarkkinoilla.

Lue lisää

Putkiremontin halpuuttamisen riskit ja mahdollisuudet

Kuuluuko taloyhtiön saada vaikuttaa siihen, mitä se saa putkiremontissa?

Lue lisää

KKK kuntoon

Kunnallinen päätöksenteko on prosessi, jossa vaikutuksen voi tehdä monessa vaiheessa. Jos prosessin alkupää pettää, ei tuloksiakaan kannata odottaa.

Lue lisää

Asuntopolitiikka epäonnistunut – Kuntavaaleissa kannattaa äänestää

Nyt on aika niin maan hallituksen, eduskunnan, asuntopolitiikasta vastaavien virkamiesten ja useiden kuntien poliittisten päättäjien ja virkamiesten myöntää selkeästi että pieleen on mennyt.

Lue lisää

Kevät toi, kevät toi… turhan korjauksen?

Piharemontin hankesuunnitteluun tarvitaan ryhmä eri alojen ammattisuunnittelijoita, kuten pihasuunnittelija, arkkitehti ja rakennesuunnittelija sekä tarvittaessa myös lvi-suunnittelija. Suunnittelijoiden yhteistyöllä voidaan varmistua siitä, että korjauslaajuus ja esitettävät vaihtoehdot ovat järkeviä ja laadukkaita.

Lue lisää

Sivu 1 / 15

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti