HögforsGST paraati

Asumispalveluiden verkkokauppa on Isännöintiteko 2017

Isännöintiteko 2017. Benjam Kukko, Kirkkonummen Huolto Oy. Kuva: Anne Vatén.
Luja-yhtiöt Luotettava kotimainen

Asumisen palveluiden tuottaminen isännöintipalvelujen rinnalla on iso mahdollisuus tulevaisuuden isännöinnille. Kirkkonummen Huolto tarttui mahdollisuuteen ja suunnitteli asumispalveluiden verkkokaupan, joka sai Isännöintiteko 2017 -palkinnon.

Asumispalvelujen verkkokauppa aukeaa syyskuussa 2017 ja siellä asukas voi tilata esimerkiksi huolto- ja siivouspalveluja sekä taloyhtiön dokumentteja. Tarjolla tulee olemaan myös asumiseen liittyviä tuotteita hanoista istutusmultaan.

Verkkokaupan palveluvalikoima tulee kasvamaan asiakkaiden toiveiden mukaan.

– Jatkossa valikoimassa voi olla koiran ulkoilutusta tai pyykin kuljetusta pesulaan. Aluksi verkkokaupasta tilattavat palvelut ulottuvat vain tietylle postinumeroalueelle, mutta palvelu laajenee, eikä välttämättä vaadi Kirkkonummen Huollon asiakkuutta, sanoo Kirkkonummen Huollon toimitusjohtaja Benjam Kukko.

Isännöintiyrityksen tehtävänä on taata palvelujen laatu ja luotettavuus. Kukko uskoo, että tulevaisuudessa asukas helpottaa asumistaan yhä enemmän erilaisten tilattavien lisäpalvelujen avulla.

– Emme enää huolehdi vain seinistä, vaan myös asukkaista. Palvelut täytyy suunnata sekä rakennuksiin että siellä asuviin ihmisiin.

Kirkkonummen Huolto Oy isännöi noin 200:ta taloyhtiötä ja työllistää kiinteistönhuolto mukaan lukien 60 työntekijää. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 4,6 miljoonaa euroa.

Isännöintiliiton palkinnot jaettiin Isännöintipäivillä Tampereella 7. syyskuuta. Isännöintipäivät on isännöintialan suurin vuosittainen tapahtuma, jonne alan ammattilaiset kokoontuvat kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alalla ansioituneita isännöintiyrityksiä, isännöitsijöitä ja isännöintitekoja. Tänä vuonna Isännöintiliiton palkintojen teemana oli digitalisaatio. Isännöitsijä 2017 -kategoriassa etsittiin henkilöä, jokakehittää ja käyttää digiosaamistaan asiakkaiden ja yrityksen hyväksi sekä oivaltaa digitalisaation mahdollisuudet ja suhtautuu niihin pelottomasti.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti