Ajankohtaista

Ajankohtaista

Omakotitalon 5 huoltovinkkiä syksyyn

Syksyn tullen, ennen pakkasia omakotitalon omistajan on hyvä tarkistaa kiinteistönsä kunto. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä, joita ovat esim. jäätyneet putket, lämmityksen riittämättömyys tai veden tulviminen.

Lue lisää
Ajankohtaista

Vesivahingot kuriin uudella suomalaistuotteella

Teknologiayhtiö Xortec on kehittänyt Main-Iot -vuotovahdin, joka paljastaa vesivahingot ja ilmoittaa siitä kiinteistönomistajan puhelimeen. Laite toimii ilman SIM-korttia.

Lue lisää
Ajankohtaista

Vie maalit ja öljyt vaarallisen jätteen keräykseen maksutta!

HSY selvitti vuonna 2016 pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen asukkaiden näkemyksiä jätteiden lajittelusta. Kyselyn mukaan vain vähän yli puolet 18–25-vuotiaista kertoo lajittelevansa vaaralliset jätteet aina tai melko usein.

Lue lisää
Ajankohtaista Taloyhtio.net

Rakennuskustannukset nousivat elokuussa 0,3 prosenttia

Tilastokeskuksen mukaan rakennuskustannukset nousivat vuoden 2017 elokuussa 0,3 prosenttia vuodentakaisesta.

Lue lisää
Ajankohtaista

Mielipide: Postilain muutos

Postilain muutos saattaa tuoda kerrostaloasujille muutoksen myös postin jakeluun siten, että jatkossa posti on haettava porraskäytävän ala-aulassa sijaitsevasta postilokerosta.

Lue lisää
Ajankohtaista

Tutkimushanke: Syrjäseutujen omakotitalot energiaomavaraisiksi

Oulun yliopisto ryhtyy vetämään kansainvälistä mikroenergia -projektia, jonka tavoitteena on kehittää bioenergiapohjainen sähkö- ja lämpöjärjestelmä syrjäseuduilla sijaitsevien omakotitalouksien tarpeisiin.

Lue lisää
Ajankohtaista

Metsiä omistetaan kuin taloyhtiöitä

Yhä useampi yksityinen maanomistaja liittyy yhteismetsään, kirjoittaa Yle. Hallinnollisesti yhteismetsä muistuttaa taloyhtiötä, sillä poikkeuksella, että yhteismetsä tuottaa osakkaille jaettavaa ylijäämää.

Lue lisää
Ajankohtaista

Asuntojen hinnat jatkavat loivaa nousua

Kysyntä jatkuu terveenä hinnat loivassa nousussa. Kuntotarkastukset ja homekoirat puhuttavat, paljastaa Suomen Kiinteistönvälittäjien (SKVL) markkinaennuste loppuvuodelle 2017.

Lue lisää
Ajankohtaista

KIRA-digin neljänteen kokeiluhankehakuun osallistuu yli 100 hakemusta

Rakennetun ympäristön digitalisaatio ja kokeilut kehittämisen välineenä herättävät toimialalla ilahduttavaa kiinnostusta. KIRA-digi-hankkeen kokeiluhankerahoituksen neljäs hakukierros päättyi elokuun lopussa ja houkutteli yli 100 hakemusta.

Lue lisää
Ajankohtaista

Vanhojen omakotitalojen hinnat laskivat huhti-kesäkuussa 1,5 prosenttia edellisvuodesta

Vanhojen omakotitalojen hinnat laskivat vuoden 2017 toisella neljänneksellä koko maassa keskimäärin 1,5 prosenttia edellisvuodesta. Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat 4,5 prosenttia, kun taas muualla maassa hinnat laskivat 2,2 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Lue lisää

Sivu 1 / 74

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti